Pihanrakentamisen erikoisliike

VerkkokauppaTurun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy on rakentanut yksilöllisiä pihoja jo vuodesta 1985 lähtien. Voimme siis hyvällä omatunnolla sanoa kuuluvamme maamme vanhimpiin ja toimintavarmimpiin yrityksiin, nimenomaan piharakennusalalla. Olemme omavarainen ja joustava yhteistyökumppani, joka osaa ja haluaa palvella jokaista asiakasta, niin pientä kuin suurtakin, parhaalla mahdollisella tavalla.

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy tarjoaa palvelukokonaisuudellaan mahdollisuuden juuri sellaiseen piharakennusprojektiin, jonka asiakas kokee itselleen sopivaksi. Pitkäaikaiset suhteemme alan johtaviin materiaalivalmistajiin takaavat asiakkaillemme laadukkaan ja kaiken kattavan tuotevalikoiman. Kone- ja kuljetuskalustomme edustavat alansa uusinta tekniikkaa, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelymme kohteessa - myös ahtaissa ja haasteellisissa paikoissa.

"Jos tehdään, tehdään hyvää. Muuten ei tehdä lainkaan." Tämä ajatusmalli on ollut toimintamme peruspilari yritystoiminnan alusta alkaen. Henkilökuntamme on alansa osaavinta, ja tietotaidon siirtymisestä kokeneilta nuorimmille huolehditaan erityisellä tarkkuudella. Huolellisuus, oikeat työtavat ja -välineet sekä intohimo näyttävän käsityön tekemiseen takaavat asiakkallemme yksilöllisen ja virheettömän lopputuloksen, viimeistä leikkaussaumaa myöten. Näin voimme huoletta kutsua itseämme "piharakentamisen erikoisliikkeeksi".

FLIKE1 f-logo mini Tykkää sivuistamme Facebookissa. Sieltä löydät myös lisää ideoita.


Instagram

 

Suunnitteletko pihan kunnostusta?

Laske paljonko kiviä tarvitset

 

Kokeile värisimulaattoria

 
© Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy