Etätapaaminen myyntineuvottelijamme kanssa

Voit keskustella ammattitaitoisten myyntihenkilöidemme kanssa myös etäyhteydellä, Microsoft Teams -kokouksen avulla. Varaa itsellesi sopiva aika kalenteristamme tällä sivulla olevan lomakeen avulla, ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Valitsemme sinulle tilanteeseen sopivan henkilön etätapaamiseen ja lähetämme sinulle linkin, josta voit tapaamiseen liittyä.

Ajan tapaamiselle voi varata aikaisintaan seuraavaksi arkipäiväksi ja vain arkipäiville. Mikäli varaamallesi ajalle ei jostain syystä löydy sopivaa henkilöä, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti uuden ajan sopimista varten. 

Etätapaaminen onnistuu sekä tietokoneella että matkapuhelimella tai muulla mobiililaitteella, jossa on internetyhteys. Ohjeet tapaamiseen liittymisestä lähetetään ajan varaamisen jälkeen sähköpostilla.

Etätapaamisessa voidaan keskustella joko pelkän äänen avulla, tai käyttää hyödyksi videokuvaa. Jos tiedät jo etukäteen, mitä tuotteita tai palveluita haluat, pyrimme laatimaan sinulle tilauksen, tarjouksen tai kustannusarvion jo etätapaamisen aikana. Tapauksissa, jotka vaativat enemmän kuin 30 min aikaa, palaamme asiaan erikseen sovittavana ajankohtana. 

Varaa aika etätapaamiseen sivun lomakkeen avulla.