Pihalaatoitukset

Se, mikä saa kotisi pihan asettumaan juuri oikeaan paikkaan, juuri oikeaan korkoon, juuri oikeaan linjaan ja juuri oikeaan muotoon, on ammattilaisen kokenein käsin tehtävä työ. Käsityö. Pihan laatoittaminen on lähes kokonaan käsityötä. Käsityöllä tarkoitetaan materiaalien käsittelyä, asentamista ja työstämistä, valmiin muodon hahmottamista ja täydellisyyttä hipovan lopputuloksen aikaansaavaa viimeistelyä. Yksilöllistä kokonaisuutta.

Unelmiesi piha alkaa mielessäsi olevasta haaveesta. Haave on ajatuksissa hioutunut suunnitelma. Inspiraatio on rohkeutta ajatella haaveen toteuttamista. Toteutuksen on kuitenkin vastattava haavetta. Sinun tehtäväsi on haaveilla ja inspiroitua. Me toteutamme haaveesi.

 

Yksityiskohdat
luovat eheän
kokonaisuuden

Esineet, muodot, värit, materiaalit, kappaleet, kasvit ynnä muut. Ne ovat yksityiskohtia, joista muodostuu ympäristö, jossa elät. Yhdessä, ja oikein järjestettyinä, ne luovat kokonaisuuden, jossa viihdyt. Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy tarjoaa palvelukokonaisuudellaan mahdollisuuden juuri sellaiseen pihanrakennusprojektiin, jonka asiakas kokee itselleen sopivaksi.

Pois alta kivet ja kannot

Kotitalo voi olla kaupungissa, pienellä tontilla, naapurin välittömässä läheisyydessä. Se voi olla luonnossa, avarassa ympäristössä tai metsän puiden saartamana. Kotitalosi sijainnilla ei ole merkitystä. Kotisi ansaitsee sille sopivan pihan. Työtapa ratkaisee onnistumisen.

Pihanrakennuksen tärkein vaihe on pihan perustustyö. Se tarkoittaa raakaa konetyötä. Oikeilla välineillä toimittaessa esteet, kuten puut, kannot, isot kivet, savi ja vesi eivät ole esteitä talosi elinympäristön, eli pihasi rakentamiselle.

Meiltä saat myös ideoita ja neuvoja pihasi uuden ilmeen toteuttamiseen sekä asiantuntevat ohjeet asennustyötä varten, mikäli päätät ryhtyä itse toimeen.

Ota yhteyttä  Katso esite

Pyydä tarjous