Himalajan musta 600x300x30

99,50 

Liuskemestareiden Himalaja® -sarjaan kuuluvat liuskekivilaatat ovat aidosta mustasta liuskekivestä sahaamalla tehtyjä kivilaattoja. Kiven näkyviin jäävä pinta on käsityönä kiilalla halkaistu. Kivilaatan alapinta on jyrsitty, jolloin kivestä saadaan lähes tasapaksu. Paksuuskalibroitu liuskekivilaatta on helppo ja nopea asentaa. Kiven väri säilyy lähes muuttumattomana vuodesta toiseen.

Musta liuskekivimateriaali on ammattitaidolla valikoitu. Kiven erittäin suuri taivutuslujuus ja kiven tiiveys takaavat erittäin hyvän kestävyyden. Luonnonkivissä, kuten myös liuskekivissä, saattaa esiintyä luonnollista värimuutosta, kuten esimerkiksi pinnan ruostumista tai kalkin muodostumista. Himalaja® liuskekivissä pinnan värimutokset ovat hyvin vähäisiä.

2 cm ja 3 cm paksut kivilaatat voidaan asentaa suoraan hiekan päälle, mutta suosittelemme kivien asentamista maakosteaan betoniin. Oikein asennettuna kivi soveltuu myös paikoitusalueille. Vain 3cm paksulla liuskekivilaatalla voidaan pinnoittaa muun muassa sisäänkäynnit, autopaikat ja terassit. Laatat soveltuvat myös käytettäväksi pihamuurien kansikivenä.

Ainoastaan tilauksesta.

99,50 € / m²

Osasto:

Kuvaus

Menekki kpl/m2 5,55
Määrä m²/lava 16
Paino/lava n.1220kg

Lisätiedot

Paino 77 kg
Pyydä tarjous